Kursene utvikles i dialog med partene og kursene påbygges og videreutvikles i tråd med utvikling i bedriftspartnernes kompetanse.

Behovet for læring endrer seg underveis, fra enkle til mer sammensatte tema. Læringsbehov endres på lignende måte som en går en trapp trinn for trinn til man når en foreløpig topp. Deretter dukker som oftest nye behov opp og nye problemstillinger søkes løst.

Fellestiltakene LO-VIRKE har for tiden kurssamarbeid med en rekke ASKO-selskaper, ICA Logistikk, IKEA, alle butikker i ICA-kjeden, Plantasjen, SKEIDAR og Profilhuset Meny/Ultra, samt Astrup AS, Brødrene Dahl Sentrallager og Jernia Gruppen.

Fellestiltakene er også i dialog med en rekke andre virksomheter innen handel- og grossistområdet, både kjeder og enkeltbedrifter.

Webkurs – Grunnleggende arbeidstidsplanlegging 

Nettkurset er selvinstruerende og passer for arbeidsgivere, ledere, verneombud, tillitsvalgte, medarbeidere, lærlinger og andre som trenger kunnskap om arbeidstidsplanlegging i varehandelen. Kurset er gratis og gir en grunnleggende innføring i regelverk rundt og oppsett av arbeidsplaner. Kurset er utviklet av Fellestiltakene LO-VIRKE.

Behov for kurs?

Ta kontakt med oss for en prat.

Vi kan tilrettelegge kurs til deres behov.

KONTAKT OSS